Carti Ieftine

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Stimate client,

Iti multumim pentru interesul acordat titlurilor Nemira, pentru moment COMENZILE SUNT SISTATE pentru efectuarea inventarului anual.

Comenzile plasate incepand din data de 20 februarie urmeaza a fi expediate prin posta/curier cat mai curand, urmand sa fiti anuntati prin mail in momentul in care pleaca pachetul catre dumneavoastra.

Ne cerem scuze pentru neplacerea creata si va rugam sa accesati www.nemira.ro pentru a vizualiza promotiile in curs.

Despre noi

Email Imprimare PDF

Nemira - placerea lecturii

Infiintata in 1991, Editura Nemira este una dintre primele edituri particulare din Romania si si-a pastrat celebritatea in industria cartii prin rafinament, prin valoarea autorilor publicati si, nu in ultimul rand, prin curajul de a experimenta permanent noi tehnici literare.

Initial, Nemira a fost identificata cu literatura science-fiction dupa ce a lansat o marca derivata – colectia Nautilus ce a fost foarte bine primita de cititori. Ulterior, si-a sporit semnificatia impunandu-se cu noi produse editoriale.

Printr-un program amplu materializat in sute de titluri de certa valoare, totalizand zeci de mii de exemplare, Nemira a imbogatit patrimoniul cultural si spiritual al Romaniei.

Atragerea unor autori de prestigiu, publicarea scrierilor unor nume mari in literatura universala, inchegarea unui corp redactional de elita si consecventa in urmarirea unui program editorial elevat au condus la realizarea unor carti de inalta tinuta intelectuala si de o reala frumusete grafica: romane science-fiction, suspans, lucrari de eseistica si filozofie, literatura universala, istorie, politica, religie, dictionare, carti practice, carti pentru copii etc.

Autori celebri au fost publicati pentru prima data la Nemira: Stephen King, Frank Herbert, Isaac Asimov, dar si Roger Caillois, Rene Girard etc.

Nemira a lansat tineri autori romani si a promovat valorile autentice. H. R. Patapievici, I.P. Culianu, Lucian Vasilescu, Radu Aldulescu, Daniel Banulescu, Petre Barbu si-au publicat primele titluri la Nemira.

Colectiile editurii sunt bine cunoscute: Babel, Totem, Nautilus, Suspans, Bonton, Biblioteca de Politica, Biblioteca de Istorie, Biblioteca de Psihologie etc.

Librarie Virtuala Nemira (www.nemira.ro), retea de distributie in intreaga tara, newsletter saptamanal, toate acestea completeaza imaginea moderna a editurii.

Istoric

1990 – inainte de Nemira, infiintarea Ziarului Stiintelor si Calatoriilor (in luna aprilie)
1991 – infiintarea Editurii Nemira
1992 – 1993 – consolidarea firmei, cu un plan editorial comercial care cuprindea literatura de divertisment
1994 – 1995 – dezvoltare extensiva, inmultirea domeniilor abordate; au aparut lucrari de eseistica si filozofie, s-au publicat, in mod expres, autori romani
1996 – 1997 – s-a pus accentul pe cartea educativa, ca auxiliar didactic, pe lucrari din domeniul economiei, politicii si stiintelor sociale
1998 – 1999 – au aparut in planul editorial lucrari de informatica, iar editura a inceput sa fie prezenta pe Internet, au fost concepute si realizate primele carti electronice, primele produse multimedia
2000 – 2004 – structurarea informatiilor pentru ca viteza de acces sa fie cat mai mare, produse multimedia; un lant de distributie centralizat
2005 – relansarea si innoirea imaginii editurii pe piata romaneasca de carte

Intra pe Blogul editurii Nemira ca sa stam mai mult de vorba.


top

Latest News

Popular